1 av 5

Detec Power Station Inspector

Three Tools in one Scalable System

More

Norsk leverandør av videoovervåking

Vi er en norsk leverandør av smarte videosentriske IoT-tjenester, med vår egenutviklede og toppmoderne videoanalyse- og administrasjonsprogramvare som fører an.

Detec ble etablert i 1981 og har eksistert siden begynnelsen av denne bransjen. Siden den gang har Detec utviklet seg til å bli et ledende selskap innen videoovervåking. I dag leverer vi videoovervåkingssystemer til Norge, Sverige, Finland og Afrika.

Detec Next VMS

Detec Next er en brukervennlig, fleksibel og skalerbar programvare, som enkelt kan utvides med antall kameraer, servere og klientmaskiner som trengs i et system.

Ubegrenset antall kameraer, brukere og opptakere per system

Innebygd og egenutviklet videoanalyseprogram

Avansert regeloppsett for å sette opp automatiserte alarmer og lage kommandoknapper

Støtt ONVIF og H.265

Et åpent system

Trafikk og ANPR

Som den norske distributøren av Milesight tilbyr vi et bredt utvalg kamera-løsninger for trafikk og ANPR.

Mer

Hva er NDAA?

NDAA står for «The National Defense Authorization Act», som er en amerikansk lov som omhandler en rekke budsjettrelaterte krav til forsvarsdepartementet.

Mer
Detec Next Videoovervåkning_Kameraovervåkning

Brukervennlig, fleksibel og skalerbar

Brukervennlighet

I tillegg til bransjens standard brukergrensesnitt har vi kommet med en rekke nye innovative elementer og visningsmetoder, for eksempel:brukerdefinerte kameralister og delte mønstre, kartmodus med fargetildeling på kameraer, alarmlister med alarmprioritet og mer.

LES MER

Åpent system

Detec Next-programvaren er et åpent system. Dette gjør det mulig å kombinere Detec Next med andre systemer, noe som gir våre kunder mange muligheter og fordeler.

LES MER

Ta gjerne kontakt med oss for å:

  • Be om et tilbud
  • Legge inn en forespørsel om å bli kontaktet
  • Avtale et møte med en av våre tekniske eksperter, slik at vi kan skreddersy en løsning som passer dine spesifikke behov.
Kontakt

Detec AS

VAT-no.: NO 934 236 025 MVA

+47 23 23 22 80

post@detec.no

Centrally located at Fornebu, close to Oslo

John Strandruds vei 14, N-1360 FORNEBU, NORWAY

Our offices are centrally located at Fornebu, about 10 km from Oslo Central Station. Traveling from Oslo Central Station to Detec AS will take approximately 30 minutes by public transport and with Fornebuparken bus stop right outside the main entrance. For more information on how to get to John Strandruds vei 14, Fornebu, please visit www.ruter.no, or contact us.