VXI-CMOD

OPTEX legger til appbasert visuell verifisering til VXI-serien

OPTEX, den ledende sensorprodusenten, har nå lansert VXI-CMOD – en ny 180° dag/natt Wi-Fi-kameramodul som enkelt kan integreres med sin utendørs VX Infinity (VXI) sensor for å lage en appbasert visuell verifiseringsløsning .

VXI-serien gir svært pålitelig utendørsdeteksjon med en rekkevidde på opptil 12m og et 90° synsfelt. Den brukes til både boliger og kommersielle applikasjoner, og oppdager inntrenging i gårdsplasser, hager, innkjørsler og sikrede parkeringsplasser. Den VXI-CMOD, wi-fi-tilkoblede kameramodulen kan ettermonteres på alle eksisterende kablede VXI-modeller (VXI-ST, AM, DAM), passer tett på toppen, og skaper et visuelt verifiseringssystem med én enhet som kan legges til en eksisterende alarmpanel eller brukes som en frittstående løsning.

Når sensoren oppdager en inntrenger, aktiveres den integrerte kameramodulen: den registrerer hendelsen og sender et varsel til eiernes sammenkoblede mobiltelefon(er) (iOS eller Android). Varslingen gjøres gjennom en app kalt OPTEX Vision og arrangementet kan nås av opptil tre brukere samtidig*. Ved å åpne appen kan mottakerne få tilgang til VXI-CMODs live-visning, og den lagrede to-sekunders pre-alarm og 28-sekunders post-alarm-opptak av hendelsen for verifisering. Kameramodulens live view kan nås når som helst gjennom OPTEX Vision-appen.

VXI-CMOD har en 180° panoramautsikt ved 1080P HD, med innebygde infrarøde lysdioder for forbedret syn om natten. VXI-CMOD er ​​også utstyrt med en mikrofon. Via appen kan eierne når som helst få tilgang til kameraets live view og lyd. Siden løsningen ledes av sensoren som virkelig er kjæledyrtolerant og har sensoranalyse for å utføre i alle værforhold, vil den bare sende et varsel når en person eller kjøretøy har blitt oppdaget.

VXI-CMOD kameramodul og VX Infinity-sensor

Masaya Kida, administrerende direktør i OPTEX EMEA sier at den nye kameramodulen legger til visuell verifisering til VXI-seriens teknologi: “Denne løsningen hjelper til med å løse to problemer – det ene er å se hva eller hvem som har utløst alarmen, slik at umiddelbar handling kan iverksettes; den andre skal kun varsles ved behov og ikke motta plagsom alarm hver gang katten eller hunden er ute.

«I tillegg til å brukes av sikkerhetsmessige årsaker, kan applikasjonen brukes til hverdagskost, for eksempel å bli varslet når en levering har ankommet, eller familiemedlemmer har kommet hjem. Vi tror denne løsningen vil bidra til å møte skepsisen til påliteligheten til utendørs PIR-sensorer.»

*avhengig av Wi-Fi og Internett-tilkoblingshastighet.

Optex VXI-CMOD-applikasjonsveiledning for Android

Optex VXI-CMOD applikasjonsveiledning for iPhone

Les mer om produktet her >>

Tilbake til bloggen