Latest video security innovations from Sony unveiled at ISC West

<transcy>Nyeste videosikkerhetsinnovasjoner fra Sony avduket på ISC West</transcy>

Kilde: Sony Video Security drevet av Bosch Dato: 2019/04/12

Vises for første gang på ISC West i Las Vegas, og en rekke nye nettverkskameraer understreker det vellykkede partnerskapet mellom Sony og Bosch som utnytter begge selskapenes komplementære ferdigheter innen banebrytende digital bildeføler- og prosesseringsteknologi.

Sonys stjerneprodukt på ISC West er SNC-WL862 Multi-Sensor Adjustable Dome Network Camera. Den er ideell for "allsidig" videoovervåking av høy kvalitet i bedriftsmiljøer og offentlige rom, og fanger detaljfylte bilder med en total oppløsning på 20 megapiksler via fire uavhengige CMOS-bildesensorer og varifokale objektiver på fem megapiksler. Dette gjør det mulig å se på fire forskjellige interessegrupper samtidig, forenkle installasjonen og redusere kostnadene ved å redusere det totale antallet kameraer som trengs. Den robuste SNC-WL862 har 360⁰ videodekning fra ett kamera med en enkelt IP-adresse, og er pansret med et robust IP66- og IK10-klassifisert hus for å tåle regn, støv og hærverk.I tillegg svarer seks splitter nye EMX-serie minidome-kameraer kundenes behov for jevne, stabile bilder og intelligent analyse til en overbevisende pris. Inne i SNC-EMX30-modeller fanger Sonys Exmor CMOS-sensor Full HD-video med 30 bilder per sekund. SNC-EMX50-modeller oppgraderer kvalitet og følsomhet enda mer med en Exmor R CMOS-sensor på fem megapiksler. Kameraer med "R" -suffiks i modellnavnet inkluderer en integrert infrarød (IR) belysning som gir klare s / hv-bilder under forhold med fullstendig mørke.

On-board Essential Video Analytics gir ekstra intelligens til sikkerhetsapplikasjoner, og kombinerer bilder med høy oppløsning med tilknyttede metadata som er mest nyttige for brukerne. Nettverkssikkerhet er også et sentralt fokus, med kameraenes Trusted Platform Module og de nyeste krypterings- / godkjenningstiltak som beskytter mot ondsinnede angrep.

I likhet med multisensorkameraet har alle EMX-serie-modeller innebygd bred dynamisk rekkevidde-teknologi for å sikre jevnt eksponert opptak, selv i scener med høy kontrast med lyse høydepunkter og skyggedetaljer. Intelligent streaming og Intelligent Dynamic Noise Reduction-teknikker kombinert med den effektive H.265-kodeken reduserer kravene til båndbredde med opptil 80 prosent og sparer lagring samtidig som de opprettholder enestående videoytelse. Kantopptak på avtagbart microSD-kort sørger for overlegen pålitelighet i tilfelle nettverksforstyrrelser, mens samsvar med ONVIF-profiler S, G og T muliggjør interoperabilitet med andre nettverksvideosystemer.

Som et supplement til porteføljen er den nye SNC HMX72 en robust 360-graders kameraversjon med halvkulevisning som er ideell for utendørs miljøer som jernbanestasjoner, universitetsområder og fotgjengerområder.

Kvaliteten og påliteligheten til alle videosikkerhetskameraer fra Sony er støttet av en 3-års garanti med problemfri utvidelsesalternativer fra Bosch. Registrerte videosikkerhetspartnere kan få tilgang til ekstra fordeler, inkludert en Advanced Exchange-ordning.

Tilbake til bloggen