Detec AS launches new video surveillance server

Detec AS lanserer ny videoovervåkingsserver

Detec AS lanserte nylig sin nye videoovervåkingsserver - DTC-IVS-XE6C-HD8. Den Windows-baserte IP-videoserveren er ideell for Detec Next Video Management Software (VMS), og for den saks skyld, hvilken som helst VMS som er tilgjengelig på markedet. Det vil være Detec AS sitt førstevalg for de fleste større tilbud i fremtiden.

Prototyper på serveren ble utviklet fra juli 2019 og første batch med servere var klare for levering fra Detec AS sitt hovedkontor i november.

Denne serveren som nå er lansert og har blitt grundig testet har følgende nøkkelspesifikasjoner:
• Intel® Xeon®-prosessor E-2286G (6 kjerner, 12 tråder, 12 MB hurtigbuffer, 4,0 GHz)
• 16 GB RAM
• Microsoft Windows 10 Pro, 64-bit
• DisplayPort, DVI-D og VGA
• To nettverksporter
• SSD for OS, 2x 4TB lagring som standard
• Plass til 8 lagringsdisker, opptil 128 TB lagring
• 19" 2U stativmonterbart skap med stativskinner

Alternativer inkluderer 32 GB RAM, ekstra system-SSD satt opp i RAID1, RAID-lagring og dobbel strømforsyning.

Serveren har hot-swap-funksjon og lagringsdiskene er tilgjengelige foran på det låsbare chassiset. Det er veldig enkelt å øke antall stasjoner eller erstatte stasjoner som har feil med svært installasjonsvennlige stasjonsrammer.

Serveren er tilpasset 19" rack-skap og er 2U høy. Medfølgende rack-skinner er enkle å montere serveren på.

Normalt vil rackmonterbare servere starte til en høyere pris enn det vi kan tilby våre forhandlere med denne modellen.

Detec AS har flere tiårs erfaring med å produsere videoovervåkingsmaskiner på egen hånd og plukke ut komponenter som er pålitelige og samtidig gir god valuta for pengene. Gjennom årene har tusenvis av videoovervåkingsmaskiner blitt solgt gjennom Detec AS. Selskapets ansatte har derfor forutsetningserfaring for å velge løsninger med høy kvalitet.

Siden 2016 har Detec AS satt ut produksjonsarbeid til eksterne samarbeidspartnere. Denne gangen falt valget på en ny partner i Storbritannia på grunn av kvalitet, leveringsevne og pris. Vår partner har gitt oss muligheten til å velge komponenter blant verdens mest anerkjente IT-produsenter.

Vi importerer alle servere til vårt hovedkvarter for kvalitetskontroll. Når vi selger en server med Detec Next VMS, installerer vi programvaren på serveren og kjører alle nye Windows-oppdateringer før vi sender serveren til kunden. For hver batch vi mottar fra produsenten ber vi om at de installerer de siste Windows-oppdateringene. Dette kan være svært tidsbesparende sammenlignet med å kjøpe andre Windows-servere / PC-er som kan ha vært hos en distributør en stund.

Et kvalitets-VMS bør minst håndtere 64x Full HD-kameraer. Serveren kan brukes med for eksempel Milestone, Genetec Omnicast, Avigilon Control Center Software, Ecacqvision, Mirasys, Dahua DSS Pro, Arecont Vision Contera VMS, HikCentral, med flere.

Her finner du mer informasjon og spesifikasjoner for produktet:

Detec DTC-IVS-XE6C-HD8 19" 2U IP-videoserver, 8x HDD-spor, 2x 4TB lagring inkl., 128GB SSD, Windows 10 PRO
DTC-IVS-XE6C-HD8
https://detec.no/products/detec-19-2u-ip-video-server-8x-hdds

Kontakt oss i dag for en gunstig pris!

Tilbake til bloggen